Nu är det klart!

Kommentera
Hej på Er! 
 
Efter en skön och frisk kvällspromenad med Alexandra, har jag nu intagit soffan för slapp resten av kvällen. Då kika jag gärna in här och skriver några rader. För visst vill ni väl veta hur det gick i helgen?
Blev det en intressant lördag? =) Jajamensan!
 
Morgonen började på Kvik, sightsing i butiken för att bestämma vitvaror till köket, många och men vilken bänkskiva vi skulle ha till köksön, komposit (nej! för dyrt), laminat (nej! fuskmaterial = plast) kompaktlaminat (nej tack! även det en form av plastmaterial) kvikcore (nej! svindyrt). Resultatet blev ingen bänkskiva till ön, iaf inte från Kvik.
Vi kommer att köpa en ek bänkskiva från ett annat företag och själva vax/olj behandla den. Det kommer bli "grant" det! =) Däremot kommer vi köpa den rostfria bänkskivan på Kvik och den blir 20 mm tjock. Så idag bestämde vi oss för att köpa köket från Kvik, så nu är det beställt! =) 
 
I lördags var vi även på Kakelhuset i Halmstad och god service fick vi även där. Där bestämde vi oss för Golvabias ljusgrå klinkerplatta "Galax" och till badrumsgolvet den mörkgrå klinkerplattan "Season". Som kakel på badrumsväggarna blir det antingen en vit matt el vit blank kakelplatta.
 
Efter turen i Halmstad blev det arbete i huset inför söndagens arbete, och sen sov vi riktigt gött på natten! I söndags målade vi färdigt både kök, vardagsrum, sovrum och hall. Det gick som tåget, och det tack vare Karin och Kennerth, mina fina svärföräldrar. Extra stort tack till Er! =)
 
Det blev mer än några rader det här! hehe! Nu blir det Husdrömmar på svt1. 
Nästa inlägg bjuder jag på nya bilder från huset! Välkomna då!