Vad har hänt?

Kommentera
Hej å Välkomna tillbaka! =)
Jag har den senaste tiden haft mycket annat för mig så att bloggen ha legat nere, som ni säkert ha märkt... men NU är jag här igen =) Hoppas att allt är bra me Er?

Så vad har nu hänt i vår hus-byggar-resa? Det är Ni säkert nyfikna på?! I det senaste inlägget, bjöd jag på bilder från det hus som vi har tänkt bygga, vårt tredje och förhoppningsvis sista hus som vi kommer rita.

Idag tänkte jag bjuda på ännu fler bilder från detta hus, foton som vi tog när vi var och besökte just detta hus i Ålstorp i Skåne. Som alltid så var vi förväntasfulla på hur det skulle se ut! =) Huset var jättefint, precis som i katalogen, det som vi var minst förtjusta i var köket, lika fult och konstigt planerat som i katlogen ;) Men alla andra rum var trevliga och bra lösning på. Så efter besöket där har vi ritat och ändrat hur vi vill att den inre planlösningen ska se ut, och vi tro att vi har fått i ordning det bra, efter många om och men.

Klicka på bilderna för att de ska bli något större!

FRAMSIDAN & BAKSIDAN AV HUSET

BOTTENVÅNING, VARDAGSRUMMET

ÖVREPLAN, ALLRUM, BARNRUM

KLÄDKAMMARE & BADRUM MED TAKKUPA- FÖNSTER

Jag fråga mig många gånger vad har vi har gett oss in på? Det är sååå MYCKET som ska stämma och bli korrekt, och för lätt ska det inte vara, Eller? Det klart lite motstånd måste vi möta på? För att vi då ska kunna stanna upp och tänka efter ännu en gång, för att sedan hoppa över hindret och fortsätta på den krokiga vägen! Detta var en bra beskrivning hur läget har sett/ser ut med vår hus-byggar-resa.

Just nu håller Göran på att räkna ut totalkostnader på huset. Vi har fått på ett ungefär vad det kommer hamna på, men fortfarande ligger inte priset inom vår budgetram, och banken har också sina krav och åsikter, som sätter käppar i hjulet för oss. Många gånger tänker jag, på hur banken tänker?? Hur många vanliga Svensson familjer har full halm i skorna? Varför ska det vara mer attraktivt att bosätta sig i staden än på landet? Tusen frågor som spökar i huvudet.

I nästa inlägg kommer jag visar mer bilder på huset och dess planlösning, både inre och yttre!

Välkomna tillbaka =)

Till dess ha det bäst!